Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Kymenlaakson pm-maastot P/T9-13v
la 27.04.Kotka, Puistolan urheilukenttä, Puistotie 24, 48130 Kotka
Järjestävä seuraKarhulan Katajaiset
WA-luokka-
WWWhttps://karhulankatajaiset.sporttisaitti.com/ 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 27.04. klo 12:40 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 22.04.2024 mennessä
Lisätiedot: Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Jälki-ilmoittautumiset viimeistään 23.4.2024 sähköpostitse [email protected]. Jälki-ilmoittautumisen yhteydessä on esitettävä maksutosite (20eur/urheilija) ja maksut tulee suorittaa pankkitilille FI27 5172 2040 0004 47 / Karhulan Katajaiset.
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Kilpailunjohtaja Arto Ylä-Kotola
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 044 5961744
Tulospalvelu
Lisätietoja Kymenlaakson piirin kilpailuohjeiden mukaan osallistumisoikeus on kilpailun ulkopuolella myös piirin ulkopuolisten seurojen urheilijoilla, mutta palkinnot jaetaan vain oman piirin urheilijoille. Sama koskee joukkuekilpailun palkintosijoja.

Jokaisessa sarjassa myös joukkuekilpailut. Joukkueita ei ilmoiteta erikseen, vaan jokaisen seuran kolme (3) parhaiten sijoittunutta muodostaa joukkueen. Seuraavat kolme (3) seuraavan joukkueen jne. Yhdellä seuralla voi siis olla useita joukkueita samassa sarjassa. Jokainen urheilija juoksee vain omassa ikäluokassaan.

Ei erillistä varmistusta, mutta kilpailunumerot noudettava ennen lajin alkua.

Samana päivänä Puistolan kentän maastossa myös aluemestaruusmaastot, joissa sarjat 14-15-vuotiaista ylöspäin. Tästä syystä pm-maastoissa ei sarjoja 14- ja 15-vuotiaille.