Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Ahkeran heitto-ottelut
la 09.09.Lahti, Rakokiven kenttä
Järjestävä seuraLahden Ahkera
WA-luokkaF
WWWhttps://www.lahdenahkera.fi 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 09.09. klo 11:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 06.09.2023 mennessä
Lisätiedot: Ahkeran urheilijoilta ei maksua. Kaikki ilmoittautumiset kilpailukalenterin kautta, ei jälki-ilmoittautumismahdollisuutta.
Ilmoittautumismaksut 20€ / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Karri Rustholkarhu
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja Kilpailussa heitto-ottelusääntöjen mukaisesti neljä suoritusta jokaisessa lajissa, heittoviisiottelupisteet lasketaan kolmen ensimmäisen suorituksen pohjalta ja heittoneliottelupisteet lasketaan neljän suorituksen pohjalta.

Sarjoissa 10-17 painonheitto ei ole pakollinen laji mutta halukkaat saavat suorittaa sen ilmaisena lisälajina ja tällöin heille lasketaan myös heittoviisiottelupisteet.

Kilpailun sujuvan läpiviennin varmistamiseksi, kaikkien kilpailuun ilmoittautuneiden tukihenkilöiltä toivotaan mahdollisuutta osallistua avustaviin toimitsijatehtäviin (välinepalautus, mittaus). Riittävä toimitsijamäärä mahdollistaa myös omien suojattien ohjaamisen ja suoritusten kuvaamisen. Pyydämme varmistamaan toimitsijatehtäviin osallistumisen ennakkoon kilpailunjohtajalle ennen ilmoittautumismaksun maksamista.