Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Sisuottelut
su 09.07.Kauhava, Kauhavan urheilukenttä
Järjestävä seuraKauhavan Wisa, Alajärven Ankkurit
WA-luokka-
WWWhttps://www.kauhavanwisa.fi 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 09.07. klo 10:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 06.07.2023 mennessä
Lisätiedot: Jälki-ilmoittautuminen sähköpostilla 7.7 mennessä osoitteella wisa.yl[email protected]. 7.7 jälkeen ei oteta enää ilmoittautumisia
Ilmoittautumismaksut 12€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.
Tilille FI02 4744 1020 0138 10
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Arto Valkama
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 0400 269207
Tulospalvelu
Lisätietoja Osanoton varmistus 45 min ennen kunkin sarjan ensimmäistä lajia kilpailukansliaan, joka sijaitsee maalirakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Jokaiselle jaetaan varmistuksen yhteydessä numero, jota tulee käyttää jokaisessa kisassa. Seipäässä se voi olla selkäpuolella.

Kilpailunumerojen jaon yhteydessä tarkistetaan osanottomaksujen maksu. Varaa kuitti mukaan. Maksamattomat osanottomaksut maksettava käteisellä rahalla.

Juoksuissa jaetaan lähtöpaikalla reisinumerot, jotka tulee kiinnittää oikean reiden oikealle puolle. Numerot palautetaan maalissa toimitsijalle.

Kilpailujen aikataulu on tiukka, joten jokaiselta urheilijalta odotetaan valmiutta omaan suoritukseen heti kun lupa annetaan. Aikatauluun saatta tulla muutoksia kisapäivän aikana, niistä tiedotetaan kuulutuksen kautta.

Katsojien ja huoltajien paikka on katsomossa rataa kiertävän aidan ulkopuollle. Jos kentälle on mentävä, on noudattava erityistä varovaisuutta, ja poistuttava katsomoon heti kun tehtävä on suoritettu. Keskikentällä oleskelu on turvallisuussyistä ehdottomasti kielletty.

Kisoissa palkitaan Epun mitalein kolme parasta mahdollisimman pian sarjan lajien päätyttyä.

Kilpailujen ajan huoltorakennuksessa palvelee kioski, käyttäkää sen palveluja, tuette samalla järjestävien seurojen toimintaa.

Hyvää kisapäivää kaikille !