Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Urhea Para Cup 2023
la 25.02.Helsinki, Urhea Halli
Järjestävä seuraEspoon Tapiot, SUL
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 25.02. klo 12:00 alkaen:
    M: pituus, 60m kelaus, tuolikuula
    N: pituus, 60m kelaus, tuolikuula
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 18.02.2023 mennessä
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 15 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Mikko Peltonen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja Huom! Kilpailuohjelman 60m kelaus on sekä pystyjuoksijoille että kelaajille. Kilpailu on WPA -rankingkelpoinen pituushypyn ja tuolikuulan (25.2) ja tuolikeihään (25.3) osalta. 60m juoksussa ja kelauksessa käsiajanotto. Järjestämme yhteistyössä (Espoon Tapiot, Urhea, Paralympiakomitea ja SUL) matalankynnyksen Urhea Para Cupin 2023 yleisurheilussa, kaksi osakilpailua, tämä on 1.osakilpailu (toinen 25.3.) Luokat: Avoin - naiset ja miehet (avoin siis kaikille vammaluokille).
Ilmoittautuminen kilpailukalenteri.fi:n kautta viikkoa ennen kilpailutapahtumaa (18.2. sekä 18.3.) Jos et omista SUL:n yleisurheilulisenssiä (suositus), voit ilmoittautua sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen kilpailua [email protected] HUOM! Jälki-ilmoittautuminen ensimmäiseen osakilpailuun päättyy perjantaina 24.2. kello 12:00.