Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Reijo Raja-aho
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 050 0400753
Tulospalvelu
Lisätietoja Huomatkaa, että aikataulussa ovat tarkemmat kilpailumatkojen pituudet.

Kaikissa sarjoissa on myös joukkuekilpailu, jossa joukkuepisteisiin
lasketaan seuran kolmen parhaan juoksijan sijoitus.

KILPAILUKUTSU/ -OHJE

Kilpailukeskus: Kyrkösjärven uimaranta ja sen yhteydessä Luontokeskus Käpälikkö, Kyrkösvuorentie 26, Seinäjoki

Paikoitusalueena toimii uimarannan parkkipaikka

Sarjat/matkat: T/P 9 1,5km, T/P 10, 11 1,9km, T/P 12, 13 1,9km, T/P 15 2,7km, N/M17,19, N 4,2km (2,7km + 1,5km) ja M 5,4 km (2,7km + 2,7km).

Kaikissa sarjoissa on myös joukkuekilpailu, jossa joukkuepisteisiin lasketaan seuran kolmen parhaan juoksijan sijoitus.

Ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta tai sähköpostilla 9.5. mennessä. Jälki-ilmoittautuminen sähköpostilla viim. 11.5. klo 24 mennessä.

EPU:n ulkopuoliset seurat voivat osallistua kisoihin pm-kisojen ulkopuolisina juoksijoina ilman palkintoa.

Ilmoittautumismaksu (8 €/kilpailija) tulee suorittaa ilmoittautumispäivään 9.5. mennessä tai jälki-ilmoittautuminen (16 €/kilpailija) ilmoittautumisen yhteydessä tilille FI54 8309 6710 0004 88. Varaudu näyttämään maksukuittia, jos maksu on suoritettu 9.5. jälkeen

Kilpailijoilla tulee olla SUL:n kilpailulisenssi maksettuna kilpailupäivään mennessä. Sähköpostin kautta ilmoittautuneiden tulee varautua esittämään lisenssin maksukuitti kilpailupaikalla.

Alusta reitillä on vaihteleva. Pääosa reitistä on hiekkapohjaista kuntoradan pohjaa. Reitiltä löytyy myös uimarannan hiekkaa sekä nurmea. Reittikartat ovat nähtävillä ilmoitustauluilla ja kilpailutoimistossa. Reiteillä on järjestäjien opastajia risteys- ja tienylityspaikoissa. Lisäksi jokaisen sarjan perässä juoksee/pyöräilee järjestäjien ”varmistaja”.

Verryttelyjä voi suorittaa kisareitteihin tutustuen ennen kilpailujen alkua, mutta kisan aikana reiteillä juoksevat vain numerolapuin varustetut kilpailijat.

Kilpailun alustava aikataulu on julkaistu kilpailukalenterissa, joka päivitetään jälki-ilmoittautumisen jälkeen lopulliseksi. Lopullinen aikataulu on kilpailupaikalla nähtävillä ilmoitustaululla.

Osallistujien varmistaminen tapahtuu numerolapun noutamisella kilpailutoimistossa. Numerolaput on pakattu pusseihin seuroittain, joten varmistus tapahtuu myös seuroittain.

Henkilökohtaisilla matkoilla palkitaan kolme parasta juoksijaa ja joukkuekilpailuissa kolme parasta joukkuetta. Ulkopuolisia ei palkita.

Palkintojen jako kuuluttajan ohjeistuksella.

Lähtöpaikka sijaitsee tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Lähettäjä puhaltaa pilliin n. 5 min ennen starttia, jonka jälkeen juoksijat järjestetään lähtöviivalle numerojärjestykseen. Lähtöjen aikana pyritään välttämään muuta liikkumista lähtöalueella. Lähtö- ja maalialueelle on pääsy ainoastaan urheilijoilla ja toimitsijoilla.

Maaliin tullessa juoksijat ohjataan maalikarsinaan, jonka päässä kirjataan juoksijoiden maaliintulojärjestys. Karsinassa juoksijat eivät saa vaihtaa paikkaansa jonossa.

Online-tulokset juoksijoiden saapuessa maaliin ovat nähtävissä tulostaululla ja osoitteessa: live.tuloslista.com. Joukkuetulokset tulevat ilmoitustaululle pienellä viiveellä.

Piirin nimeämänä valvojana toimii Jukka Raittinen, jolle voi esittää protestit.

Paikalla on SSU:n kioski ja makkaranmyynti.

WC:t ja pukuhuoneet Käpälikön yhteydessä

Ensiapupiste on maalialueen läheisyydessä.