Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Pohjois-Karjalan avoimet pm-hallit - Peruttu
la-su 22.-23.01.Joensuu, Areena
Järjestävä seuraJoensuun Kataja
WA-luokka-
WWW 
Sarjat/Lajit 22.01. klo 10:00 alkaen: 23.01. klo 10:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 17.01.2022 mennessä
Lisätiedot: Aikuiset ilmoittautuminen 10 e/laji, jälki-ilmoittautuminen 15 e/laji
Ilmoittautumismaksut 8€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 12 € / laji.
Tilille FI6120163800019368
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Tuomo Lehtinen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja KILPAILUT ON PERUTTU. PM-HALLIEN SIJAAN JÄRJESTETÄÄN PIENEMMÄT 3-4 LAJIN KILPAILUT SEKÄ LAUANTAINA ETTÄ SUNNUNTAINA. KISOIHIN VOIVAT OSALLISTUA SM-HALLI-IKÄISET URHEILIJAT (16-VUOTIAAT-YLEINEN SARJA).

Kilpailujen aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan jälkeen, viimeistään torstaina 20.1. Aikataulun runkona tullaan käyttämään vuoden 2020 vastaavien kisojen aikataulua, mutta muutoksia (isojakin) tullee osallistujamäärien varmistuttua.

Kilpailujen alkamisaika:
Keihäänheittojen ensimmäiset sarjat alkavat jo klo 9
Lisäksi yksittäiset lajit saattavat alkaa hieman ennen klo 10:tä.

Sähköposti-ilmoittautumiset:
Jos ilmoittautuminen ei onnistu kilpailukalenterin kautta, ilmoittautumaan pystyy sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Kilpailuissa lajiosanottojen määrää ei ole rajattu, eli osallistua saa niin moneen lajiin kuin haluaa. Kuitenkin lajiin saa osallistua vain yhdessä sarjassa (mielellään omassa sarjassa)

Kilpailut ovat avoimet myös muiden piirien urheilijoille, palkinnot jaetaan lajin kolmelle parhaalle.

Kilpailunumerot:
Kaikilla kilpailijoilla on käytössä kaikissa lajeissa kilpailunumero. Numero löytyy kisakansliasta. Numeroa ei tarvitse palauttaa.

Juoksut:
60 metrin sileillä juoksumatkoilla juostaan alkuerät, jos juoksijoita on 7 tai enemmän. Alkuerät pyritään tekemään niin, että parhaat juoksevat eri erissä. Alkueristä loppukilpailuun pääsee 6 nopeinta aikaa juossutta.
Muut juoksut juostaan suoraan loppukilpailuina, tarvittaessa useammassa erässä. Eräjaot pyritään tekemään näissä juoksuissa niin, että viimeinen erä on ennakkoon kovin.

HUOM. Keihästä voi hallissa heittää maksimissaan noin 50 metriä (tilaa ei pidempiin heittoihin ole), joten yli 50 metrin heittoja tavoittelevien ei kannata keihääseen osallistua. Keihäässä pitää olla kärjessä sisäheittoihin soveltuva tuppi tms. ja perässä mielellään teippiä tai jotain muuta suojaa.

Kuula työnnetään kumikuulilla.