Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Hallikilpailu
Luolasprintit 1/3
ke 02.02.Vantaa, Hakunilan kalliosuoja
Järjestävä seuraKenttäurheilijat-58
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 02.02. klo 17:30 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 30.01.2022 mennessä
Lisätiedot: Maksuton KU-58:n urheilijoille. Ei ilmoittautumisia kilpailupaikalla. Jälki-ilmoittautumiset viimeistään klo 12 mennessä kisapäivänä. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vain jos erissä on vapaita ratoja.
Ilmoittautumismaksut 6€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 10 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Eemeli Kaartinen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 045 1600541
Tulospalvelu
Lisätietoja Sisäänpääsyohjeet:
kulkukoodit tulee syöttää oven vasemmalla puolella olevaan kaksiriviseen näppäimistöön. Koodi on nelinumeroinen ja lopuksi painetaan vielä #-näppäintä
- oven avautumisessa koodin näppäilemisen jälkeen on muutaman sekunnin viive.
- mikäli ovi ei avaudu n. 15 s. kuluessa, tulee koodi näppäillä uudestaan.
- oven auki kiilaaminen aiheuttaa hälytyksen ovella.
- mikäli ovenavauksessa on ongelmia, soita 045 1600541

Koodit:

Kilpailu järjestetään juniorikilpailuna ilman yleistä sarjaa. Yleisen sarjan kilpailun järjestäminen on sallittua vain ammattiurheilupoikkeuksella. Yleisurheilun osalta ammattiurheiluksi luetaan 9-tulospisteen raja.

Juniorien harrastustoiminta on sallittua ja myös juniorien kilpailut luetaan harrastustoiminnaksi tietyn edellytyksin. Muiden kuin kilpailun osallistujien, toimitsijoiden tai valmentajien läsnäolo hallissa minimoidaan. Alla on lainaus aluehallintoviraston ohjeistuksesta:
"Yleisötilaisuuksia eivät myöskään ole lajiliittojen alaiset viralliset ottelut ja kilpailut, joihin osallistuminen edellyttää lähtökohtaisesti urheilijalisenssiä. Edellytyksenä on myös, ettei paikalla ole yleisöä.
Yleisöksi katsotaan esimerkiksi lasten läheiset, jotka tulevat vain katsomaan kilpailua. Yleisöksi ei lasketa joukkueen toimihenkilöitä, esimerkiksi tuomareita, valmentajia tai joukkueen huoltohenkilöitä. Lasten ja nuorten huoltajat suositellaan rajattavaksi vain välttämättömiin, jolloin heitä ei lasketa yleisöksi. Tällaisia välttämättömiä huoltajia ovat esimerkiksi pienten lasten huoltajat, joita ilman lapsi ei voisi osallistua kilpailuun."

PÄIVITYS 1.2: Yleisön läsnäolon suhteen ohjeistuksia ei muuteta. Yleisötilaisuuksia voi järjestää sisätiloissa max 50 hengelle, kun yleisölle on osoitettu oma istumapaikka. Emme pysty osoittamaan mahdollisille katsojille omia istumapaikkoja. Koronapassia ei vaadita.

Muut kilpailuohjeet:
- Jälki-ilmoittautumiset viimeistään klo 12 mennessä kisapäivänä. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vain jos erissä on vapaita ratoja.
- Tilinumero jälki-ilmoittautumismaksuja varten: FI33 4055 1320 0719 90
- Kilpailussa ei ole osanoton varmistuksia.
- Eräjaot tehdään ennen kilpailua. Eräjakoja ei enää muokata kilpailupaikalla. Poisjäänneistä pyydetään ilmoittamaan.
- Eräjaot pyritään tekemään tilastoaikojen perusteella. Jos tilastoaikaa ei ole saatavilla, jaetaan erät iän perusteella. Ilmoittautumisen yhteydessä kilpailukalenterin on määrä automaattisesti hakea tilastotulokset tilastopajan tietokannasta. Jos tämä ei toimi, käytä toimintoa "ilmoita virheellinen tulos". Mikäli PB/SB tietoja ei ole ilmoitettu ilmoittautumisen yhteydessä, jokaista kilpailijaa ei voida erikseen tarkistaa tilastopajasta.
- Eräjakoja ja tuloksia voit tarkastella osoitteessa: https://live.tuloslista.com/10572
- Verkkoyhteys kalliosuojassa on heikko, jolloin live-tulospalvelun toiminnasta ei ole takeita.
- Kilpailussa ei ole palkintojen jakoja

7v-sarjojen ilmoittautuminen: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=29874

T/P 9 40m aidat: aitakorkeus 45cm, alkusileä 10m, aitaväli 6m.
T/P 7 40m aidat: aitakorkeus 30cm, alkusileä 10m, aitaväli 5,5m.