Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Virpiniemen maastomaraton
la 02.10.Oulu, Virpiniemen hiihtostadion, ylämaja
Järjestävä seuraHaukiputaan Veikot
WA-luokka-
WWWhttps://www.haukiputaanveikot.fi/2021/09/20/virpiniemen-maastomaraton-juostaan-lauantaina-2-10-2021-klo-11/ 
Sarjat/Lajit 02.10. klo 11:00 alkaen:
  M: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km, maastojuoksu 10,5km
  N: maastojuoksu 10,5km, maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
  M40: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
  N40: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
  M50: maastojuoksu 42,2km, maastojuoksu 21,1km
  N50: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
  M60: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
  N60: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
  M70: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
  N70: maastojuoksu 21,1km, maastojuoksu 42,2km
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 28.09.2021 mennessä
Lisätiedot: Maraton 35 euroa, puolimaraton 30 euroa ja varttimaraton 25 euroa. Mikäli tapahtuma peruuntuu, järjestäjä palauttaa maksut ilman eri pyyntöä. Kilpailijan peruessa osallistumisen muusta kuin sairaudesta johtuvasta syystä, maksua ei palauteta. Ilmoittautumismaksun tulee olla maksettuna viimeiseen ilmoittautumisajankohtaan mennessä. Maksu suoritetaan tilille, Haukiputaan Veikot / yu-jaosto, FI16 5740 7520 0444 61
Ilmoittautumismaksut Ei annettu.
Tilille FI16 5740 7520 0444 61
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Marjo Sjögren
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja Perinteinen Virpiniemen Maastomaraton kisa juostaan Virpiniemen upeissa harjumaisemissa tutulla reitillä lauantaina 2.10.2021 klo 11. Sarjoja on runsaasti myös aikuisurheilijoille yleisten sarjojen lisäksi. Reitti on 10,55 km ja kisassa on mahdollista juosta niin vartti-, puoli- kuin koko maratonkin. Reitillä on kolme huoltopistettä. Tällä reitillä ei ole asfalttia, vaan reitti kulkee olemassa olevia kuntopolkuja, metsäautoteitä, polkuja ja pienen pätkän soratietä pitkin merenrannan läheisyydessä. Näin ollen myös moni polkujuoksija löytänee tästä uuden suosikkitapahtuman. Tervetuloa haastamaan itsesi!

Koska kyseessä on ns massatapahtuma, yleisurheilulisenssi ei ole välttämätön. Mikäli sinulla sellainen on, ilmoittautuminen onnistuu myös kilpailukalenterin kautta. Ilmoittautua voi myös joko näille sivuille tulevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse hauveyu[at]gmail.com kautta 28.9.2021 klo 23.59 mennessä. Huom! EI jälki-ilmoittautumista turvallisuus- ja huoltojärjestelyiden vuoksi.

Järjestäjä varaa mahdollisuuden porrastaa lähtöaikoja ilmoittautumistilanteen mukaan tai perua tapahtuman, mikäli riittävää määrää osallistujia ei ilmoittaudu kisaan tai rajoittaa osallistujien määrää ilmoittautumisjärjestyksessä, mikäli tapahtuman osallistuja maksimimäärä ylittyy. Noudatamme myös viranomaisten ohjeita koronatilanteen suhteen. Seuraa siis tapahtuman sivuja lisätietojen varalta. Sivuja täydennetään aika ajoin.

KILPAILUKESKUS

Virpiniemen hiihtostadion, ylämaja, jossa numerolappujen luovutus, pukuhuoneet, saunat, wc:t. Kilpailukanslia avautuu la 2.10.2021 klo 8. Kilpailupaikan osoite: Virpiniementie 529, 90810 Kiviniemi (Haukipudas, Oulu).

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen päättyy ti 28.9.2021 klo 23.59. Ilmoittautua voi joko kilpailukalenterin kautta (onnistuu, jos on voimassa oleva yu-lisenssi), sähköpostilla hauveyu[at]gmail.com tai alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Sähköpostitse ilmoittautuessa muista ilmoittaa myös juostava matka sekä sarja.

ILMOITTAUTUMISMAKSUT

Maraton 35 euroa, puolimaraton 30 euroa ja varttimaraton 25 euroa. Mikäli tapahtuma peruuntuu, järjestäjä palauttaa maksut ilman eri pyyntöä. Kilpailijan peruessa osallistumisen muusta kuin sairaudesta johtuvasta syystä, maksua ei palauteta. Ilmoittautumismaksun tulee olla maksettuna viimeiseen ilmoittautumisajankohtaan mennessä. Maksu suoritetaan tilille, Haukiputaan Veikot / yu-jaosto, FI16 5740 7520 0444 61.SARJAT

N/M varttimaraton, puolimaraton ja maraton (yleinen sarja)

N/M varttimaraton (kuntosarja, lähtö klo 11) + (Uutta: kuntosarja N/M maraton, lähtö klo 9, Huom! Kokeilu – lähtöaikaa voidaan tarvittaessa siirtää tai perua pidempi suoritusaika, mikäli ilmoittautuneita on liian vähän)

N/M 40, 50, 60, 70 puolimaraton, maraton

Huom! Juoksujen maksimisuoritusaika on 6 h.

Yleisön pyynnöstä järjestämme tarvittaessa aikaisemman lähdön sarjan 70 maratonille ja uutena myös kuntosarjan maratonille (Huom! Kokeilu – lähtöaikaa voidaan siirtää tai perua pidempi suoritusaika, mikäli ilmoittautuneita on liian vähän). Näiden sarjojen lähtö tapahtuu alustavasti klo 9, jolloin suoritusaikaa on klo 17 saakka eli 8 h. Muiden sarjojen ja matkojen lähtö on siis klo 11.

HUOLTO

Reitillä on kolme huoltopistettä, kaksi maastossa reitin varrella ja yksi maali/stadionalueella. Saatavana on vettä, urheilujuomaa, mehua, suolakurkkuja, rusinoita ja suolaa.

PALKINNOT

Kaikki osallistujat palkitaan Virpiniemen Maastomaraton mitalilla (jaetaan heti maaliin tullessa) ja lisäksi sarjojen kolme parasta palkitaan erikseen. Naisten ja miesten varttimaratonin kuntosarjassa on pelkästään mitalipalkinto.

PYSÄKÖINTI

Virpiniemen liikuntaopiston P-alue.

ENSIAPU

SPR:n ensiapu-ryhmä päivystää hiihtostadionin ylämajalla, 2 krs, ja tarvittaessa jalkautuu maastoon.

RATAMESTARI

Mikko Remsu

KILPAILUNJOHTAJA

Marjo Sjögren, 0400 450 949

KAHVIO

Ylämajan kilpailukeskuksesta on mahdollisuus ostaa kahvia ja pientä purtavaa. Vain käteismaksu.RAVINTOLAPALVELUT

Virpiniemen liikuntaopiston alueella toimii myös Ravintola Syke, joka tarjoilee omakustanteisesti lounasta noutopöydästä. Ruokalipun voi hankkia etukäteen maksamalla lounaan seuran tilille, jolloin Ravintola Syke voi varautua paremmin mahdollisiin ruokailijoihin. Ilmoittautumislomakkeelle voi merkitä, mikäli haluaa lunastaa myös kisalounaan ja mainitse asiasta myös sähköpostitse ilmoittautuessasi. Ruokalipun saa kisakansliasta numerolapun noutopisteestä. Paikan päältä ostettuna lounasta on saatavana vain rajoitettu määrä. Kisalounaan hinta on etukäteen ostettuna 10 euroa.

Kisamenu: Keittolounas, salaatti, leipää, ruokajuomat (myös kasvisvaihtoehto)

Sykkeestä on mahdollisuus ostaa myös muuta syötävää ja elintarvikkeita rajoitetusti ja sillä on myös C-oikeudet.MAJOITUS

Virpiniemen alueella toimii SF-Caravan Rantasarka (etäisyys 1,1 km), josta voi tiedustella vapaita matkailuautopaikkoja ja myös kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä on vuokrattavia kohteita. Haukiputaalla majoitusta tarjoaa Hotelli-ravintola Samantta (etäisyys 9,2 km) ja Oulun keskustasta (etäisyys 23 km) löytyy runsas valikoima hotelleja majoitusta varten.Tervetuloa Virpiniemeen! Osallistumalla järjestämäämme tapahtumaan tuet samalla nuorisourheilua ja mahdollistat sen, että voimme jatkossakin tarjota lapsille matalan kynnyksen urheilukoulutoimintaa ja palkata nuoria liikunnan pariin vetäjiksi.