Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Kolmikuntaottelu
ti 20.07.Orivesi, Suojankenttä
Järjestävä seuraOriveden Ponnistus, KaipVi ja SaPu
WA-luokka-
WWWhttps://oriveden-ponnistus.sporttisaitti.com/jaostot/yleisurheilujaosto/ 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 20.07. klo 17:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 15.07.2021 mennessä
Lisätiedot: Suljettu kilpailu vain Orpon, Sapun ja Vireen jäsenille
Ilmoittautumismaksut Ei annettu.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Jarkko Valjakka
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 050 3080866
Tulospalvelu
Lisätietoja LISÄTIEDOT KOLMIKUNTAKILPAILUISTA

Kilpailu sallittu vain KaipVin, OrPon ja SaPun edustajille.
Ei ilmoittautumismaksuja, osallistuvat seurat toimivat toimitsijoina etukäteen ilmoitetuissa kenttälajeissa.

YU-lisenssi on pakollinen kaikille osallistujille . 7-vuotiaat ilmoittautuvat sähköpostilla, muut kilpailukalenterin kautta. T/P7 lajit 40m, pallo, pituus. Osallistujien määrää ei rajoiteta.

Jokainen kilpailija voi osallistua kolmeen lajiin omassa ikäsarjassaan tai seuraedustussarjassa ja näiden lisäksi yhdessä viestissä (T tai P). Muissa sarjoissa voi kilpailla ulkopuolisena, mutta saada virallisen tuloksen tilastopajaan huomioiden viralliset säännöt eli ei kahta samaa lajia saman kisan aikana (esim. pikamatkaa).

Seuroilta vaaditaan etukäteen tiedot ulkopuolella kisaavista. Tulospalvelussa merkitään UP näihin lajeihin, eikä näitä tuloksia huomioida kolmikuntaottelun pisteisiin. Tiedot UP-kilpailijoista pitää ilmoittaa viimeistään 18.7. Noudatamme ulkopuolisena kilpailemisen sääntöjä.

Tytöillä ja pojilla on omat ruotsalaisviestit. Juoksijat siirtyvät radoiltaan 400m:n sääntöjen mukaisesti. Tyttö voi korvata pojan viestissä.Ruotsalaisviestin juoksujärjestys: 7v 100m-9v 100m- 11v 100m- 13v 200m-15v 300m- 17v 400m.

Juoksut suoraan loppukilpailuina. Kenttälajeissa 6 suoritusta, suoritusjärjestys sama läpi kisan. 7-vuotiailla pallonheitossa kolme peräkkäistä suoritusta, joista paras suoritus mitataan. Tämän jälkeen toiset kolme suoritusta.

Jokaisella seuralla on oma joukkueenjohtaja, joka hoitaa tiedottamiset seuransa kisaajille, ilmoittaa etukäteen viestijoukkueiden määrät 15.7. mennessä ja UP kisaajat 18.7. mennessä. Viestin juoksujärjestys ilmoitetaan lomakkeella kisapäivänä paikan päällä ja kaikki mahdolliset muutokset viimeistään puoli tuntia ennen kyseisiä lajeja suoraan tulostorniin.

Pisteytyssysteemi löytyy Kolmikuntaottelun pöytäkirjasta. Ei kilpailunumeroita. Kaikille osallistujille mitalit. Nyt kaikki kisaamaan!

Orivedellä ei ole koronarajoitteita