Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Maakuntaviestit
su 13.06.Nurmijärvi, Klaukkalan urheilukenttä
Järjestävä seuraNurmijärven Yleisurheilu
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 13.06. klo 10:30 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 12.06.2021 mennessä
Lisätiedot: ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Ilmoittautumismaksut viesteissä 15 €/joukkue/matka, jälki-ilmoittautuminen 30 €. Kenttälajeissa 8 €/laji, jälki-ilmoittautuminen 16 €

Viestijoukkueiden ilmoittautumismaksut seuroittain tilille
FI48 5300 1720 1831 48
Ilmoittautumismaksut Ei annettu.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Lassi Korhonen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja Maakuntaviestit ja kaikille seuroille avoin viestikilpailu, joka Uudyn pm-viestien siirryttyä myöhempään ajankohtaan antaa viesteihin valmistautuneille joukkueille mahdollisuuden hioa viestejään tuleviin seuracupin osakilpailuihin ja piirien mestaruusviesteihin.

Viestijoukkueiden ilmoittaminen tapahtuu verkossa. Ilmoittaja saa sähköpostiinsa varmistuksen ilmoittautumisesta ja linkin, jonka kautta joukkuetta ja juoksujärjestyksiä voi vaihtaa.

Viestijoukkueiden ilmoittaminen päättyy 11.06. klo 23.59. Sen jälkeen viestijoukkueiden ilmoittautumisesta on maksettava jälki-ilmoittautumismaksu. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 12.06. klo 23.59. Sen jälkeen on sallittua vain muokata joukkueiden kokoonpanoja ja vaihtaa juoksujärjestyksiä. Joukkueiden osanotto ja juoksujärjestykset on varmistettava 30 min ennen lajin alkua. Varmistus tapahtuu ensisijaisesti verkossa ilmoittautumislomakkeen kautta.

Live-tulospalvelu on osoitteessa http://live.tuloslista.com/9242. Kaikki ilmoittautuneet joukkueet ja ratajärjestykset näkyvät tulospalvelussa.