Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Maantiekisat
48. Pyynikki-juoksu
su 04.07.Tampere, Ratinan Stadion
Järjestävä seuraTampereen Urheilijat -38
WA-luokka-
WWWhttps://tu-38.sporttisaitti.com/pyynikki-juoksu/ 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 04.07. klo 11:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 27.06.2021 mennessä
Lisätiedot: Ilmoittaututumismaksut -27.6 mennessä: 10 km Pyynikki-juoksu 30€, 5km Sprintti-Pyynikki 20€, 10km Kävely/sauvakävely 20€, 1/2 maraton 40€.
Ilmoittautumismaksut 30€ / laji.
Tilille FI30 1439 3000 1130 61
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Toimisto
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 040 9383842
Tulospalvelu
Lisätietoja Koronatilanteesta johtuen perinteinen kevään juoksu-ja hölkkätapahtuma on tänä vuonna siirretty keskelle kesää. Uusi ajankohta on sunnuntai 4.7. Ilmoittautumisaikaa ja maksupäivää on pidennetty sunnuntaihin 27.6 saakka.

Elämme vielä korona-aikaa ja vaikka tilanne on parantumassa tapahtuman osallistujien toivotaan huomioivan seuraavat ohjeistukset.

-Ethän osallistu kisaan jos sinulla on koronavirusinfektion oireita tai olet karanteenin tai eristyksen alaisena. Jos sinulla ilmenee koronaoireita heti tapahtuman jälkeen, ilmoita asiasta kisan järjestäjille.
-Stadionille saapuminen ainoastaan Suvannonsillan puoleisesta päästä, ylätasanteelta.
-Kisatapahtuman osallistujien käytössä on ylätasanteen kontti WC:t ja maratonportin yleisö wc:t (portaat ylös).
-Kisan toteutuksessa huomioidaan OKM:n ja THL:n voimassa oleva ohjeistus koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.
-Liikuttaessa stadionin alueella tapahtuman osallistujille suositellaan maskin käyttöä muulloin kuin urheilusuorituksen ja verryttelyn aikana. Maskeja on saatavissa kisatoimistosta
-Käsidesiä on saatavilla kisainfossa (portin vieressä) ja kisatoimistossa. Käsienpesumahdollisuus löytyy stadionin wc-tiloista. Pukuhuoneet eivät ole käytössä.
-Turvavälit tulee säilyttää, niin verryteltäessä, lähdössä ja myös liikuttaessa stadionin alueella. Huoltajien ja kannustajien suositellaan pysyvän stadionin katsomo-osassa ja välttämään kenttäalueelle saapumista / oleskelua. Kisan järjestäjät seuraavat tilannetta ja tarvittaessa huomauttavat asiasta.
-Tehdään yhdessä tästäkin kuntotapahtumasta iloinen ja turvallinen tapahtuma!

Huom. Toivomme että osallistujat välttäisivät autolla kisapaikalle saapumista. Suositeltava kulku Laukonsillan kautta. Ratinan koronarokotus- yksikkö ruuhkauttaa Suvantokadun ja Ratinan rantatien katuosuutta.