Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Sisu- ja pm-maastot
la 22.05.Ähtäri, Ähtärin matkailualue, Moksu, Karhunkuja
Järjestävä seuraÄhtärin Urheilijat
WA-luokka-
WWW 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 22.05. klo 12:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 19.05.2021 mennessä
Lisätiedot: EI jälki-ilmoittautumisia.
Ilmoittautumismaksut 8€ / laji.
Tilille FI9341080011118885
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Erkki Toivonen tai Iira Sulkava
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 050 5288264
Tulospalvelu
Lisätietoja SISU- JA PM-MAASTOT ÄHTÄRISSÄ 22.5.2021

Kilpailupaikka: Kilpailukeskus sijaitsee Ähtärin matkailualueella, Moksussa. Kilpailupaikka löytyy seuraamalla Ähtärin Eläinpuiston opasteita valtatie 18:lta. Pysäköintipaikka on Karhunkujalla (liikenteenohjaus).

Reitit: Kilpailut juostaan 1 ja 2 km reiteillä. Kartat ovat nähtävillä verkkosivuillamme https://www.ahtarinurheilijat.fi/yleisurheilu ja kilpailualueella. Ratapohjat ovat suurelta osin sorapohjaisia, joten juoksijoiden jalkinevalinta painottunee lenkkareihin.

Reitteihin tutustuminen tapahtuu kilpailulähtöjen ulkopuolella. Lämmittelyyn voi käyttää alueella olevia muita teitä ja kuntoilureittejä. Kilpailijoiden vastuulla on tutustua reitteihin niin, että osaavat juosta oikeaa reittiä. Opasteet ovat paikoillaan jo pe-iltana. Epäselvissä asioissa käänny kilpailutoimiston puoleen.

Sisuikäisissä on henkilökohtaisen kilpailun lisäksi 3-henkinen joukkuekilpailu, jossa tulokset lasketaan sijaluvuittain (maaliintulojärjestyksessä).

Palkintojenjaot suoritetaan maali- ja lähtöalueen tuntumassa mahdollisimman pian kunkin sarjan tulosten valmistuttua.

Kilpailutoimisto, calling ja kioski sijaitsevat kilpailualueella. Numerolaput noudetaan kilpailutoimistosta seuroittain. Yksi seuran edustaja hakee kaikkien seuran urheilijoiden numerot kirjekuoressa. Kilpailunumerot tulee palauttaa. Palauttamattomasta numerosta lähtee urheilijan edustamalle seuralle 50 €:n lasku.

Lähtö- ja maalialueelle on pääsy ainoastaan urheilijoilla ja toimitsijoilla. Kilpailijat kokoontuvat callingiin lähtöalueella 10 minuuttia ennen starttia. Varmistukset tehdään callingissa. Lähtöön siirrytään johdetusti.

Korona-ohjeet: Pyrimme välttämään ylimääräisiä kontakteja ja huomioimme voimassa olevat terveysviranomaisten rajoitukset. Yleisöä ei paikalle päästetä. Huoltajien määrä on rajoitettu yhteen per urheilija. Kilpailupaikalla kaikkien yli 12-vuotiaiden on käytettävä suu-nenäsuojusta. Vain kilpailijoilla on oman kilpailun ja verryttelyn aikana lupa olla ilman maskia. Käsidesiä kilpailupaikalta löytyy, mutta myös omien desien käyttöä suositellaan. Jokaisen on huolehdittava turvaetäisyyksistä.

Pukuhuoneita ei ole käytössä. Alueella on bajamaja-wc:t. Kisakioski tarjoaa suolaista ja makeaa sekä virvoitusjuomia, grillistä saa makkaraa. Tupakointi kilpailutapahtumassa ja -alueella on kielletty! Tervetuloa Ähtäriin!

HUOMIO! ETUJA URHEILIJOILLE

Hotelli Mesikämmen tarjoaa majoitusta pe-su (21. - 23.5.) alennuskoodilla ”Piirimestaruuskisat”. Hinnat: 99€/2hh/vrk, 89€/1hh/vrk, Lasten lisävuode (0-14v) 20€/vrk, Aikuisten lisävuode 40€/vrk. Hinta sisältää majoituksen standard- huoneessa, aamiaisen, kuntosalin käytön ja aamukylpylän. Varaukset puhelimitse 030 62150 tai sähköpostitse [email protected].

Hotelli Mesikämmenessä on tarjolla keittolounas kisapäivänä klo 12 - 16. Salaattipöytä, leipäpöytä, nakkikeitto, kasvissosekeitto, kahvi/tee. Hinnat: 9,90€/aikuinen ja 6,90€/lapsi 3-14v.

Ähtärin Eläinpuisto tarjoaa eläinpuistoliput alennuksella kisaviikonloppuna: 26€/aikuinen 14€/lapsi 3-14v. Päivälippu sisältää sisäänpääsyn pandataloon, farmille ja eläinpuistoon päivän aukioloaikojen mukaisesti (pandat ja eläinpuisto 10 - 17, farmi 10 - 16). Lipputarjous on saatavilla vain paikanpäältä lipunmyynnistä, ei verkkokaupasta. Lippua ostettaessa on mainittava koodi ”piirimestaruuskisat”.

Seuraa ilmoittelua facebookissa ja ÄhtU:n verkkosivuilla mm. livestreamista.