Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
pm-kilpailut
Sisuviestit
la 14.08.Kauhava, Kauhavan Urheilukenttä
Järjestävä seuraKauhavan Wisa
WA-luokka-
WWWhttps://www.kauhavanwisa.fi 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 14.08. klo 12:00 alkaen:
  P15: 4 x 100m, 4 x 800m, 4 x 80m aj
  T15: 4 x 100m, 4 x 800m, 4 x 80m aj
  P13: 4 x 100m, 4 x 600m, 4 x 60m aj
  T13: 4 x 100m, 4 x 600m, 4 x 60m aj
  P11: 4 x 50m, 4 x 600m
  T11: 4 x 50m, 4 x 600m
  P9: 4 x 400m, 8 x 40m
  T9: 4 x 400m, 8 x 40m
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 09.08.2021 mennessä
Lisätiedot: Ilmoittautumisen osoitteeseen [email protected] Jälki-ilmoittautuminen 11.8 mennessä jonka jälkeen ei enää oteta ilmoittautumisia
Ilmoittautumismaksut 12€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.
Tilille FI02 4744 1020 0138 10
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Arto Valkama
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 0400 269207
Tulospalvelu
Lisätietoja KILPAILUOHJEET SISUVIESTIT 2021

ILMOITTAUTUMINEN JA JUOKSUJÄRJESTYKSET: Ilmoittautuminen on tehtävä sähköpostilla 9.8 mennessä ja jälki-ilmoittautuminen 11.8 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä on seuran ilmoittava mihin viestiin seura osallistuu. Juoksijoiden nimet viestikohtaisesti juoksujärjestyksineen on ilmoitettava sähköpostilla 12.8 mennessä. Juoksujärjestyksiin toivotaan vain pieniä muutoksia kilpailupäivänä osannoton varmistuksen yhteydessä.

OSANOTTO-OIKEUS urheilijalla on kaikkiin kolmeen viestiin. Urheilija voi kilpailla syntymävuottaan vanhemmassa sarjassa, mutta voi osallistua samaan viestiin (400m, 600m, 800m / 50m, 100m / aitajuoksu) vain yhdessä sarjassa. Joukkueessa vähintään yhden juoksijan on oltava iältään kyseiseen sarjaan kuuluva urheilija. Jokaisella urheilijalla on oltava voimassa oleva kisapassi.
9 - vuotiaiden sarjassa voivat kilpailla 2014 - 2012 syntyneet urheilijat, ei nuoremmat. T/P9 sukkulaviestissä joukkueessa pitää olla vähintää 1 tyttö ja poika, eli 7 + 1 tai 1 + 7 käy tai muut vaihtoehdot siltä väliltä.

OSANOTONVARMISTUS on tehtävä 60 min ennen kunkin viestin alkua kisakansliaan. Tarkista kisakansliasta saatavassa seurakuoressa olevasta käsiohjelmasta joukkueiden juoksujärjestykset. Jos niihin on tarve tehdä muutoksia, tee se kirjallisesti varmistuksen yhteydessä kansliasta saatavalla tai seuroihin etukäteen lähetetyillä lomakkeella. Ilmoita kansliaan myös mahdolliset poisjäännit, se helpottaa järjestäjien toimintaa.

SEURAKOHTAISET NUMEROT ovat seurojen seurakuoressa. Pitkissä viesteissä (400-800m) seuran ykkösjoukkue käyttää aina samaa numerosarjaa, kakkosjoukkue omaansa, jne. Numerosarjan ensimmäinen numero/numeropari on seuranumero ja viimeinen osoittaa osuutta. Ankkureille jaetaan lähtöpaikalla lisäksi lahjenumerot jotka asetetaan oikean reiden ulkosyrjälle eikä sitä saa peittää.

Keskikentällä tapahtuvassa sukkulaviestissä ankkuri käyttää seurakohtaista numeroa, joka päättyy numeroon 4.

Omilla radoilla käytävissä viesteissä ei ole rintanumeroita, mutta niissä ankkureille jaetaan lahjenumerot ankkuriosuuden lähtöpaikalla. Lahjenumero on asetettava oikean reiden ulkosivulle. Sen peittämien esim. paidan helmalla on ehdottomasti kielletty. Lahjenumerot kerätään pois maalin jälkeen.

AIKATAULU on tiukka ja siinä pysyminen on kaikkien yhteinen asia. Niinpä näissä kisoissa jonkun puuttuminen lähtö/vaihtopaikalta johtaa joukkueen poisjääntiin. Aikaa odotteluun ei ole. Varmista, että jokainen juoksija on valmiina omalle osuudelleen hyvissä ajoin ennen viestiä ja löytää oman lähtöpaikkansa.

Mikäli joukkueita varmistaa 8 tai vähemmän, juostaan viesti suoraan loppukilpailuna aikataulun mukaisesti silloin kun alkukilpailu on merkitty aikatauluun.

RATAJÄRJESTYKSET julkaistaan live.tuloslista.com sivustolla viimeistään 20 min kunkin juoksun alkua.

Pikaviesteissä juoksija saa asettaa radalle omia teippimerkkejään. Merkit saa asettaa rataan edellisen erän juostua. Huoltaja voi avustaa merkkien laitossa jonka jälkeen hänen on poistuttava radan ulkopuolelle.

JATKOONPÄÄSY PIKA JA SUKKULAVIESTEISSÄ: Alkueristä loppukilpailuun selvitään aikojen perusteella. Mikäli johonkin pikaviestiin varmistaa enintään 8 joukkuetta, juostaan viesti suoraan loppukilpailuna alkuerien paikalla. Sukkulaviestissä juostaan A-, B- ja C-loppukilpailu. Näin taataan kaikille vähintään kaksi sukkulaviestijuoksua. Eriin sijoittelu tehdään alkuerien aikojen perusteella. A-erään sijoitetaan alkuerien nopeimmat joukkueet ja siinä ratkaistaan sijat 1 – 8. B-erään vastaavasti taas seuraavaksi nopeimmat ja siinä ratkotaan sijat 9 - 16 jne. Muissa pikaviesteissä juostaan vain yksi loppukilpailuerä.

KENTÄLLÄ OLO VIESTIEN AIKANA Kentällä ovat kerrallaan vain juoksuvuorossa olevat kilpailijat. Muut kilpailijat, huoltajat ja katsojat ovat joko katsomossa tai rataa kiertävän aidan ulkopuolella. Näin takaamme juoksijoille juoksurauhan ja kaikille mahdollisuuden seurata hyvin kisoja. Säännöt kieltävät kannustamisen sisäkentän puolelta joten senkin puolesta on syytä kannustaa juoksijoita radan ulkopuolelta.

Vaihtohenkilökunnalla ja järjestysmiehillä on oikeus poistaa asiaan kuulumattomat juoksijat ja huoltajat radan ulkopuolelle.

Keskikentällä tapahtuvan sukkulaviestin aikana sitä voi seurata keskikentällä juoksualueen sivulta.

VERRYTTELYALUE Juoksijoiden verryttelyalueena toimivat jäähallin vieressä oleva tekonurmikenttä sekä pääkatsomon takan olevalta parkkipaikalta lähtevä kuntorata

PALKEINTOJEN JAKO Palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle joukkueelle pääkatsomon edessä aikataulun mukaisesti. Huolehdi että palkittavat joukkueet ovat silloin palkintokorokkeen lähistöllä.

KORONATILANTEEN HUOMIOIMINEN Korona tilanne pahenee maakunnassa kovaa vauhtia ja sairastuvat ovat tällä hetkellä näihin kisoihin osallistuvien ikäisiä. Kaikkien on syytä seurata yleisiä ohjeita ja toimia niiden mukaisesti. Kisoihin tullaan vain terveenä. Toivotaan, että kukin seura pysyttelee omana ryhmänään urheilukentän ympäristössä. Maskien käyttöä suositellaan kaikille yli 12 vuotiaille tapahtumassa mukana oleville muualla paitsi radalla. Maskeja on käytettävä ainakin asioidessa kisakansliassa ja kioskilla. Omat maskit ja käsidesit mukaan. Kilpailun järjestäjä huolehtii viestikapuloiden puhdistuksesta viestien välillä.