Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku
Karttahaku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Tulospalveluohje

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Tanhuvaara Indoors
su 31.01.Savonlinna, Tanhuvaaran Urheiluopisto
Järjestävä seuraSavonlinnan Riento
Www 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 31.01. klo 12:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 27.01.2021 mennessä
Henkilö/Toimisto: Anu Laakso
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 0400 853436
Lisätiedot: HUOM! Kisoihin ilmoittautumista on rajattu. Lue rajoituksista tarkemmin alempaa lisätietoja-kohdasta!
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 20 € / laji.
Tilille FI48 5651 1340 0044 22
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Joni Jäntti
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 050 5438493
Tulospalvelu
Lisätietoja Miesten 60 metrillä ja naisten 60 metrin aidoissa juostaan kaksi erillistä kilpailua. Kaikilla on mahdollisuus kahteen juoksuun. Toiseen juoksuun tehdään eräjaot ensimmäisen juoksun aikojen perusteella. Ensimmäisen juoksun eräjaot tehdään ennätysvertailun perusteella. Mikäli ei juokse toista juoksua, tulee siitä ilmoittaa kilpailun lähettäjille viimeistään ensimmäisen juoksun jälkeen. Muissa juoksuissa juostaan yksi kilpailu ja eräjaot tehdään ennätysvertailun perusteella.

Kisoihin otetaan rajoitettu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Urheilijamäärät maksimissaan lajia ja sarjaa kohden sekä nuorin ikäluokka, jolla on oikeus lajiin/sarjaan osallistua, näkyvät tästä.

M 60m: 15 juoksijaa (3 erää, HUOM! Kaikilla 2 juoksua!), osallistumisoikeus 14-sarjasta lähtien
N 60m: 15 juoksijaa (3 erää), osallistumisoikeus 14-sarjasta lähtien (HUOM! Tämä laji on täynnä! Mahdollista on ilmoittautua jonotuslistalle osoitteeseen [email protected] mahdollisten poisjääntien tullessa kyseeseen. Mahdollisesta kisaan mukaan pääsemisestä ilmoitetaan perjantai-iltaan klo 21.00 mennessä)
N 60m aj: 16 juoksijaa (4 erää, HUOM! Kaikilla 2 juoksua!), osallistumisoikeus 16-sarjasta lähtien
Kaikki muut aitajuoksut: 8 juoksijaa/ikäluokka, osallistumisoikeus 14-sarjasta lähtien
M/N pituus: yhteensä 15 hyppääjää molemmat sarjat huomioiden, osallistumisoikeus 16-sarjasta lähtien
Kuulakilpailut yhteensä kaikki sarjat mukaan lukien 15 työntäjää, osallistumisoikeus 14-sarjasta lähtien

Huom! Pituus ja kuula käydään samanaikaisesti aloittaen. Pituuden ja kuulan aikaan halli rajataan kahteen osaan väliverholla, joten molempiin lajeihin osallistuminen ei ole mahdollista!

Mikäli joku jää ilmoittautumisen takarajan jälkeen pois, pyydetään siitä ilmoittamaan järjestäjille mahdollisimman pikaisesti, mutta kuitenkin viimeistään perjantai-iltaan klo 21.00 mennessä. Tuota ennen tulevien peruutusten myötä voidaan kisojen osallistujalistaa vielä täydentää heillä, ketkä eivät alunperin kilpailuun mahtuneet. Tuon jälkeisiä osallistujatäydennyksiä ei enää tehdä.

Kisat käydään monitoimihallissa ja verryttelyhallina toimii palloiluhalli. Aikataulu laaditaan niin, että monitoimihallissa ja palloiluhallissa on hallissa samanaikaisesti olevien henkilöiden määrä sääntöjen mukainen. Urheilijat ohjataan verryttelyhallista kilpailuhallin puolelle johdetusti järjestäjien toimesta. Samoin verryttelytilaan otetaan urheilijat vain siinä vaiheessa, kun se on aikataulun puolesta mahdollista. Verryttelystä ja kisahallin puolelle siirtymisestä (n. 20min ennen starttia) lähempänä julkaistavissa kilpailuohjeissa.

Kisoihin ei oteta yleisöä. Kilpailu- ja verryttelyhallissa saavat olla ainoastaan urheilijat ja toimitsijat. Valmentajia voidaan tarvittaessa lisätä toimitsijajoukkoon, mutta rajoitetusti. Näin mahdollistetaan valmentajille pääsy kilpailupaikalle. Toimitsijoilla/valmentajilla on oltava kaikissa tilanteissa maskit. Myös urheilijoita suositellaan käyttämään maskia Tanhuvaaraan tultaessa ja sieltä lähtiessä.

Pyydämme urheilijoita poistumaan kilpailuhallista heti oman lajisuorituksen jälkeen. Loppuverryttelyt kannattaa tehdä ulkona. Mikäli jollakin on vielä toinen laji jäljellä, voi väliajan ennen verryttelytilaan siirtymistä viettää Tanhuvaaran muissa tiloissa. Pukuhuoneet eivät ole käytettävissä!

Kisoissa ei jaeta palkintoja.