Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
am-kilpailut
Aluemestaruuskilpailut (M/N), Eteläinen- ja Kaakkoinen alue
ti-ke 17.-18.08.Espoo, Leppävaaran Stadion
Järjestävä seuraEspoon Tapiot
WA-luokka-
WWWhttps://www.espoontapiot.fi 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 17.08. klo 17:00 alkaen: 18.08. klo 17:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 14.08.2021 mennessä
Lisätiedot: Ilmoittautumisen yhteydessä maksettu ilmoittautumismaksu on osallistumisen edellytys! Kilpailupaikalla maksaminen on aina jälki-ilmoittautuminen. Ennakkoon ilmoittautuneet Espoon Tapioiden urheilijat kilpailevat ilmaiseksi.
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 30 € / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Kilpailupäällikkö Harri Lammi
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 041 5108018
Tulospalvelu
Lisätietoja Ilmoittautumiset ovat päättyneet ja emme enää voi valitettavasti ottaa mukaan lisää urheilijoita. KATSO TARKEMMAT OSALLISTUJAOHJEET AIKATAULUN LOPUSSA.

Muistutuksena, että kaikilla tulee olla ilmoittautumismaksu maksettuna ennen kilpailua, maksettava tilille FI47 5789 5420 0730 79.

Finaaleihin ja kenttälajien viimeiselle 3 kierrokselle hyväksytään ja mitalit jaetaan vain Eteläisen ja Kaakkoisen alueen seurojen urheilijoille, yhdet mitalit / sarja / laji.

Osanotonvarmistus: viimeistään 60 minuuttia ennen lopulliseen kilpailuaikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa. Käytössä on sähköinen varmistus osoitteessa: https://www.tuloslista.com/varmistus/ - varmistuksen salasana lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse maanantaina 16.8..