Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Karnevaalit
Lohjan kuula- ja kiekkokarnevaalit
to-su 01.-04.07.Lohja, Harjun urheilukeskus
Järjestävä seuraLänsi-Uudenmaan Urheilijat
WA-luokka-
WWWhttps://live.tuloslista.com/9585 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 01.07. klo 13:00 alkaen: 03.07. klo 12:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 28.06.2021 mennessä
Lisätiedot: Lajikarnevaaleille osallistuvien karnevaalimaksuun kuuluu yhden LAJIN osallistumismaksu, mikäli urheilija osallistuu useampaan lajiin tulee hänen maksaa osallistumismaksu.
Ilmoittautumismaksut 15€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 30 € / laji.
Tilille FI66 5236 0420 1066 97
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Juha Heinänen
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 044 9997072
Tulospalvelu
Lisätietoja Kilpailun aikataulu on nyt vahvistunut ja löytyy täältä: https://www.lohjanlajikarnevaalit.fi/kilpailuaikataulut.

Lauantain pääkilpailussa kahdeksan tilastollisesti parasta ennakkoilmoittautunutta on otettu mukaan A-kilpailuun, loput kilpailevat B-kilpailussa. Jälki-ilmoittautuneet sijoitetaan A- tai B-kilpailuun tasonsa mukaisesti.

Tulospalvelu ja tiedot ryhmäjaosta löytyvät täältä: https://live.tuloslista.com/9585

Osallistumismaksujen tulee olla maksettuna ennen kilpailupäivää. Maksut 15 € / laji (jälki-ilmoittautuessa 30 €) suoritetaan Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden tilille FI92 5236 0420 2271 88. Karnevaalileirille osallistuvilla leirimaksuun sisältyy yksi osanotto. Mahdolliset lisälajit tulee maksaa erikseen edellä mainituin tiedoin.

Kilpailuissa ei ole kansliaa, eikä osanottoa tarvitse varmistaa. Kilpailijat saapuvat aikataulun mukaisesti hyvissä ajoin suoraan oman lajinsa suorituspaikalle, jossa suoritetaan nimenhuuto hieman ennen kilpailun alkua. Mahdolliset muut muutokset ja jälki-ilmoittautumiset tehdään kilpailupäivänäkin ensisijaisesti sähköpostitse [email protected] tai WhatsAppilla p. 050 375 5613.

Omien heittovälineiden punnitus tapahtuu katsomon itäpäädyssä. WC:t ja pukuhuoneet löytyvät kentän vieressä olevalta jäähallilta sekä Virkistysuimala Neidonkeitaalta. Paikalla on kioski. Maksutapoina käteinen ja kortti.

Palkintojenjako suoritetaan nurmialueella katsomon edessä heti sarjan päätettyä kilpailunsa.

Koronariskien minimoimiseksi pyydämme kaikilta vastuullisuutta. Huomioittehan ainakin seuraavat asiat:

- Kilpailupaikalle saapuminen on ehdottomasti kiellettyä, jos itsellä tai perheenjäsenellä on hengitystieinfektion oireita tai mikäli epäilet altistuneesi tartunnalle!

- Kilpailualueella, suorituspaikoilla ja katsomossa pyritään pitämään väljyys ja riittävä turvaväli vierustovereihin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä katsomossa.

- Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Heittolajien suorituspaikoilla on käsidesiä, jota tulee käyttää aina ennen ja jälkeen oman suoritusvuoron.

Kilpailujen aikana tiedusteluihin vastaa kilpailunjohtaja Juha Heinänen p. 044 999 7072.