Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Hallikilpailu
Avoimet Pohjanmaan hallikisat
su 07.02.Kuortane, Kuortanehalli
Järjestävä seuraKauhavan Wisa, Alajärven Ankkurit
WA-luokka-
WWWhttps://www.kauhavanwisa.fi 
Järjestäjän lisätiedot
Sarjat/Lajit 07.02. klo 13:00 alkaen:
  M: 60m, 60m aj, korkeus, pituus, kuula
  N: 60m, 60m aj, korkeus, pituus, kuula
  M19: kuula
  N19: 60m, pituus
  M17: 60m, 60m aj, korkeus, pituus, kuula
  N17: 60m, 60m aj, korkeus, pituus, kuula
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 04.02.2021 mennessä
Lisätiedot: Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt. Uusia ilmoittautumisia ei enää oteta
Ilmoittautumismaksut 12€ / laji.
Tilille FI59 4744 1020 0129 78
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Arto Valkama
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 0400 269207
Tulospalvelu
Lisätietoja Pohjanmaan hallikisojen ohjeet: (Huom. Lue huolella läpi)

Vallitseva Korona tilanne ja siihen liittyvät ohjeet asettavat hallikisojen järjestäjille todellisia haasteita. Pohjanmaan hallikisojen järjestäjät Kauhavan Wisa ja Alajärven Ankkurit haluavat kuitenkin tarjota urheilijoille mahdollisuuden osallistua rajoitetulla lajiohjelmalla ja sarjajaolla järjestettäviin kisoihin.

Pääperiaate: Halli jaetaan neljään suorituspaikkaan, korkeus, kuula, pituus ja juoksuputki, joille voidaan ottaa kerrallaan 5 – 8 urheilijaa.
Muista: Tule kilpailupaikalle vain täysin terveenä!

Maskien käyttö: Toimitsijat ja valmentajat/huoltajat käyttävät maskia koko kisojen ajan. Urheilijat käyttävät maskeja tullessaan ja poistuessaan hallista.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumisia ei enää oteta. Niillä joita ei ole ennakkoon ilmoitettu kisaan mukaan joko kilpailijana, valmentajana tai huoltajana, ei ole pääsyä halliin. Katsojia ei kisoihin päästetä. Kisoja varten on halli varattu siten, että kisat on pidettävä klo 13.00 – 18.00. Mikäli kisat saavat suuren suosion, voi olla ettei kaikki mahdu kisaan mukaan.

Kuortanehallin pukuhuoneet eivät ole käytössä.

Verryttely: Alkuverryttelyn jokainen suorittaa Kuortanehallin ulkopuolella omatoimisesti. Suorituspaikalla pääsee noin 20 min ennen kilpailun alkua jolloin voi vielä viimeistellä verryttelyn. Kuitenkaan halliverryttely on tehtävä sillä alueella joka on varattu kutakin suorituspaikkaa varten

Kilpailijoiden kokoontuminen ja poistuminen hallista: Kilpailijoiden kokoontuminen lajikohtaisesti Kuortanehallin respan edessä, josta mennään ohjatusti halliin. Kisan jälkeen jokaisen urheilijan on poistuttava hallista viipymättä, jotta uudet urheilijat voidaan ottaa kisapaikalle.

Osanottomaksut: Jokainen urheilija maksaa osanottomaksun sen jälkeen kun on tullut hyväksyttyä jonkun lajin kisaan mukaan. Kuitit on esitettävä lajisihteerille.

Aikataulu ja eräjaot: Aikataulu ja eräjaot on julkaistu aikataulu ja osanottajat alasivuilla

Kisoissa ei jaeta palkintoja

Toimitsijat: Järjestäjät asettavat jokaiselle suorituspaikalle lajinjohtajat tai vastaavat sekä sihteerin. Muut toimitsijat kerätään huoltajista ja valmentajista. Tämä siksi, että lajeihin voidaan ottaa mahdollisimman monta kilpailijaa, koska huoltajat/valmentajat on lasketta 10 hengen maksimimäärään.

Lopuksi: Toivomme kaikilla ymmärrystä kisojen tiukkoihin sääntöihin ja noudattavan niitä. Mutta tässä tilanteessa muuta mahdollisuutta ei ole. Toivottavasti urheilijat kuitenkin pääsevät hyviin tuloksiin kisoissa.