Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku
Karttahaku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Tulospalveluohje

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
Piirin myöntämä kilpailu
Kesäkisa - 1
to 09.07.Helsinki, Eläintarha
Järjestävä seuraHelsingfors IFK
Wwwhttp://www.hifkfriidrott.fi/fi/kj/kilpailut-jotka-jarjestamme/200709/ 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 09.07. klo 18:00 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 07.07.2020 mennessä
Henkilö/Toimisto: Micke Nygård
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 050 4135191
Lisätiedot: Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.
Ilmoittautumismaksut 10€ / laji.

Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Micke Nygård
Sähköpostiosoite: [email protected]
Puhelin: 050 4135191
Tulospalvelu
Lisätietoja LIVE:palvelu: https://live.tuloslista.com/7956
Lopullinen aikataulu on julkaistu.

Ohjeita kilpailijoille ja paikallaolijoille
8.7.2020

ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailuun ilmoittaudutaan ennakkoon Kilpailukalenterin kautta. Kisaan ei voi jälki-ilmoittautua varsinaisen ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mahdolliset lajivaihdot pitää myös tehdä ilmoittautumisajan puitteissa. Samassa lajissa ei voi osallistua eri sarjoissa edes ulkopuolisena. Kilpailu käydään torstaina. Ilmoittautua voi vielä edeltävänä tiistaina.

MAKSAMINEN
Käteismaksuja emme voi olosuhteiden vuoksi käyttää. Käytämme ilmoittautuessa Kilpailukalenterin suoraa verkkomaksamista. Mikäli tämä on sinulle ongelma ota yhteyttä järjestäjään ja sovi ilmoittautumisesta sähköpostitse ja maksusta pankkisiirron avulla. Jos joku seura haluaa maksaa kaikki omien urheilijoidensa ilmoittautumiset keskitetysti pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen ennenkuin seuran yksikään urheilija on ilmoitettu kisaan. Perimme tästä laskutuspalvelusta 10€ korvausta.

KORONA-VIRUKSEN TARTUNNAN EHKÄISY JA JÄLJITYS
Kuten muissakin kauden kilpailuissa keräämme tiedot kaikista osallistujista ja toimitsijoista lajierittäin mahdollista tartunnan jäljitystoimintaa varten. Tämän vuoksi pyydämme, että sinä et kilpailijana tai toimitsijana liiku muilla kuin omalla suorituspaikallasi. Säilytämme tiedot suorituspaikoilta kaksi viikkoa mahdollista tartunnan jäljitystoimintaa varten.

VALMENTAJAT
Valmentajilla ei ole tartuntavaaran vuoksi pääsyä kilpailupaikalle vaan heidän pitää seurata suojattinsa edesottamuksia kentän laidalta.

SAAPUMINEN KILPAILUPAIKALLE
Kilpailupaikalle ei saa tulla mikäli olet itse olet sairas tai sinulla on vilustumisen oireita. Et myöskään saa tulla paikalle jos joku perheesäsi on korona-karanteenissa. Vain täysin terveenä ja oireettomana tullaan paikalle.

Ole ajoissa paikalla. Tee alkuverryttelysi hyvissä ajoin ja tule lajin suorituspaikalla tapahtuvaan nimenhuutoon 10 minuuttia ennen lajin ilmoitettua alkamisajankohtaa. Juoksuissa tämä tarkoittaa juoksumatkan lähtöpaikkaa. Osallistimista ei varmisteta normaaliin tapaan vaan nimenhuuto korvaa varmistamisen. Ellet ole läsnä nimenhuudossa on järjestäjällä oikeus estää kilpailusuorituksesi.

Vältetään tarpeettomia lähikontakteja. Yskitään ja aivastetaan olkavarteen tai nenäliinaan.

KATSOMO
Kilpailun aikana katsomotila pidetään auki yleisölle. Kehoitamme katsomossa olevia noudattamaan niitä turvallisuusohjeita jotka viranomaiset ovat antaneet yleisötilaisuuksista. Urheilijoilta ja toimitsijoilta on pääsy kielletty katsomotiloihin.

ILMOITTAUTUMISMAKSUJA EI PALAUTETA
Ilmoittautuminen on tapahtunut ja siitä on peritty maksu. Se oikeuttaa sinut osallistumaan kilpailuun siinä lajissa johon olet ilmoittautunut.

ILMOITUSTAULU
Ilmoitustaululle ripustetaan kilpailun virallinen aikataulu sekä osallistujalistaukset.

LÄHTÖLISTAT JA TULOKSET
Käytämme kilpailun aikana Live-tulospalvelua jonka kautta kaikki kilpailua koskevat tiedot (ilmoittautuneet, eräjaot ja tulokset) jaetaan kilpailijoille, yleisölle ja toimitsijoille. Kilpailu on siis "paperiton".

ERÄ- JA RATAJAOT
Kaikkien lajien eräjaot on valmiiksi tehty ja ratajako on tehty ilmoittamasi kauden parhaan tuloksesi mukaan. Mikäli et ilmoittautumisen yhteydessä ole ilmoittanut tilastoaikaasi arvotaan sinut erä- ja ratajaoissa heikompaan kategoriaan. Poiketen arvokisamenettelystä et voi paikan päällä vaikuttaa tehtyyn jakoon. Mahdolliset muutokset tilastoaikoihin pitää tehdä ilmoittautumisajan puitteissa.

KILPAILUNUMEROT
Numerot on käytössä vain 800m juoksussa ja ne jaetaan kilpailijoille lähtöpaikalla. Numerolaput palautetaan maaliin tulon jälkeen.

VAATTEIDEN VAIHTO JA PUKUTILAT
Kilpailun aikana pukutilat on olosuhteiden vuoksi lukittu. Vaihda siis kilpailuvaatteet valmiiksi päälle jo kotonasi. Kun poistut kentältä kilpailun jälkeen tee se kilpailuvaatteissa, jotka vaihdat taas kotiin päästyäsi. Kilpailupaikalla ei ole peseytymismahdollisuuksia. Ota siksi mukaan kosteuspyyhkeitä joilla voit siistiytyä kotimatkaa varten. Kilpailupaikoilla on käsidesipisteitä käytössäsi.

TURVAVÄLIT
Pidä viranomaisten suosittelemat kahden metrin turvavälit muihin paikalla oleviin tilanteen niin salliessa.

ALKU- JA LOPPUVERRYTTELY
Voit harkintasi mukaisesti tehdä verryttelyt juoksuradan vapaalla alueella, kentän laidoilla, vapaalla keskikentällä tai kentän ulkopuolella. Kilpailua käydään monessa paikassa kentällä ja turvallisuussyistä verryttely on aina kiellettyä lähellä käynnissä olevia kilpailupaikkoja. Noudata aina turvamiesten määräyksiä.

KILPAILUN AIKANA
Muista henkilökohtainen käsihygieniasi heittolajeissa. Desinfioi aina kätesi ennen kuin kosket heittovälineeseen ja poistuessasi heiton jälkeen odottamaan seuraavaa suoritusta. Kilpailunjärjestäjä toimittaa käsihuuhteet kilpailupakalle. Vältä koskettamasta muita henkilöitä kilpailun aikana. Ylävitoset, olkaan tai selkään taputtelu tai halaukset pitää valitettavasti jättää tekemättä, mutta muutoin kannustaminen on suositeltavaa.

Kun lajisi on päättynyt, kerää kimpsut ja kampsut sekä poistu viipymättä kilpailupaikalta.

LOUKKAANTUMIS- TAI SAIRASTAPAUKSEN SATTUESSA
Ilmoita lajijohtajalle tai -sihteerille tilanteesi. Meillä on paikalla koulutettu ensiapuhenkilöstö joka auttaa sinua ongelman sattuessa.

Mikäli kilpailun jälkeisenä kahden viikon jaksona havaitset sairastuneesi korona-virukseen kerro sinua hoitavalle taholle, että jäljitystiedot on olemassa kilpailunjärjestäjän hallussa. Näin nopeutat omalta osaltasi tartuntaketjujen jäljitystyötä.