Kilpailukalenteri.fi
Etusivu
Selaus
Haku
Karttahaku


UKK / FAQ
Anna palautetta
Tietoa palvelusta

Tulospalveluohje

Piilota piirin myöntämät kilpailut

Näytä seurakilpailut
seuracup
Seuracupin piirikisa
ke 12.08.Vantaa, Myyrmäki
Järjestävä seuraVantaan Salamat
Www 
Järjestäjän lisätiedot
Aikataulu    
Sarjat/Lajit 12.08. klo 17:30 alkaen:
Lajien lisätiedot 
Ilmoittautuminen 08.08.2020 mennessä
Lisätiedot: Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroilta jälkikäteen
Ilmoittautumismaksut 5€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 10 € / laji.
Tiedustelut Henkilö/Toimisto: Vantaan Salamien toimisto
Sähköpostiosoite: [email protected]
Tulospalvelu
Lisätietoja Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään klo 12 mennessä kisapäivänä osoitteeseen [email protected] . Ei jälki-ilmoittautumisia kisapaikalla.

Live-tulospalvelun osoite: https://live.tuloslista.com/8341 . Juoksujen tulokset livenä, kenttälajeista ei live-tulospalvelua.

Osanoton varmistuksen ohjeet:

Tässä kilpailussa on käytössä ensisijaisena varmistusmuotona verkkovarmistaminen. Voit varmistaa urheilijan ilmoittautumisen lajiin verkossa osoitteessa www.tuloslista.com/varmistus . Varmistaminen vaatii seurakohtaisen koodin. Seurojen koodit on lueteltu alla.

Varmistukset pitää tehdä juoksulajeissa ja kävelyissä 45 minuuttia ennen lajin alkua. Verkkovarmistuksen ohella mahdollista on myös tehdä osanoton varmistus kilpailukansliassa. Viestien varmistukset kilpailukansliassa. Kilpailukanslian ruuhkautumisen ja lähikontaktien välttämiseksi suosittelemme kuitenkin verkkovarmistusta. Kenttälajien varmistukset suoritetaan nimenhuutona suorituspaikalla ennen lajin alkua.

Numerolappuja käytetään kestävyysmatkoilla. Verkossa varmistaneiden numerot toimitetaan lähtöpaikalle, kansliassa varmistavat saavat numeron varmistuksen yhteydessä. Numerolaput on palautettava.

Varmistussivustolla valitse etusivun valikosta oikea kilpailu ja oma seurasi, jonka jälkeen syötät seurakohtaisen koodin. Koodeissa kirjainkoolla ja välilyönneillä ei ole merkitystä. Sen jälkeen kun olet valinnut varmistettavat urheilijat ja lajit, rullaa sivu alas jossa annetaan varmistajan nimi ja yhteystiedot. Sen jälkeen paina "muutosten esikatselu", tämän jälkeen muista vielä tallentaa varmistus tai palaa takaisin muuttamatta tietoja. Onnistuneesta varmistuksesta saat kuittauksen sähköpostiisi.

Espoon Tapiot
Espta20

Helsingin Kisa-Veikot
HKV20

Helsingin Tarmo
Tarmo20

Kenttäurheilijat -58
KU5820

Kirkkonummen Urheilijat
Kirkko20

Rekolan Raikas
Raikas20

Tapanilan Erä
Erä20

Vantaan Salamat
Vantsa20

Veikkolan Veikot
Veve20

Viipurin Urheilijat
Viipu20

Viestijoukkueiden ilmoittautumiset sähköpostitse 8.8. mennessä. Viesteissä riittää joukkueiden lukumäärät/seura/sarja, juoksijoiden nimiä ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon. Osallistumisoikeus yhteen lajiin+viestiin. Kävelystä lasketaan pisteisiin yhden urheilijan tulos, pojan tai tytön.